Belföld

Bruce Willis megkapja az M3-as kivezetőjét

bruce-willis (ingyenes)
bruce-willis (ingyenes)

Lezárják vasárnap az M3-as autópálya kivezető szakaszát az A Good Day to Die Hard című Bruce Willis-film forgatása miatt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint a kivezető szakaszt a Kassai tér és Sárrét park között zárják majd le hajnali 4-től 18 óráig. A forgalom a főpálya melletti szervizúton, egy sávban haladhat, ezért a BKK azt javasolja az autósoknak, hogy az autópálya kivezető szakaszára a XV. kerületben a Széchenyi utcai, a Szerencs utcai vagy a Szentmihályi úti csomópontban hajtsanak fel.

A forgatás Magyarországon augusztus végéig tart, addig több alkalommal kell még útlezárásokra készülni. A legutóbb a múlt hét végén zárták le az Erzsébet hidat a forgatás miatt, jelentős torlódást okozva Budapesten. De kellemetlenkedtek már a Bajcsy-Zsilinszky út környékén lakóknak is.

A Die Hard sorozat ötödik részét áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, a produkció munkálatai 86 napon át, több helyszínen folynak. A Die Hard – Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) főként Oroszországban játszódik, ahova a Bruce Willis alakította John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa a fiát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik