Belföld

Itt bujkál a magyarok elől Hugh Grant?

Kaptunk pár tippet - olvasóinktól - hova írjon a magyar kormány, ha a brit színészt keresi.

Egy cikkükben már jeleztük, a magyar kormány levelet szeretne küldeni a brit sztárnak, amelyben ismertetnék a hazai médiaviszonyokat. Elérhetőségét azonban nem sikerült ezidáig megszerezniük. Hugh Grant egy, az európai médiáról szóló brüsszeli konferencián vett részt nemrég. A tanácskozáson a színész (is) kemény szavakkal illette Magyarországot. A brit filmsztár úgy fogalmazott: a magyar állam odáig jutott, hogy a média fölötti uralom átvételével fenyeget.

A kapott címek közül az egyik akár igazi is lehetne igencsak jó környékre vezet. (Egyébként a színész rajongói Facebook-csoportja tette közzé.) A  kensigtoni  cím az egyik legelőkelőbbek közé tartozik Londonban. A címet egy celeboldal is feltünteti lakhelyéül, szóval “szinte hivatalosnak” is tekinthető, a két független forrás szabálya szerint.


A kapott Redcliffe roadi cím.

A másikra vélhetően nem érdemes sok időt vesztegetni, a sokat sajtető Underarm Studio 2 címe a Google Maps szerint egy hátsókijárat Londonban.


A másik a kevésbé elegáns Westbourne Grove.

A kormányzat sajtós munkatársai tehát egyelőre ott tartanak, összeszedték azt az angol nyelvű anyagot, amelyet Hugh Grantnek kívánnak eljuttatni – tudta meg a Vasárnap Reggel a Miniszterelnökségtől. Talán segítettünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik