Belföld

Hugh Grant címét kutatja a magyar kormány

Hugh Grant (hugh grant, )
Hugh Grant (hugh grant, )

Levelet küldenének neki, amelyben ismertetnék a hazai médiaviszonyokat. A brit színész elérhetőségét azonban nem egyszerű előkeríteni.

Kapcsolódó cikkek

Összeállították a kormányzat sajtós munkatársai azt az angol nyelvű anyagot, amelyet Hugh Grantnek kíván küldeni a kormányzat, ám a sztár pontos (tehát személyes, nem pr) elérhetőségét még nyomozzák – tudta meg a Vasárnap Reggel a Miniszterelnökségtől. Ha meglesz az angol színész címe, akkor üzenetet fog kapni a magyar kormánytól.


Valahol Nagy-Britanniában (Fotó: Northfoto)

Mint arról beszámoltunk, Hugh Grant egy, az európai médiáról szóló brüsszeli konferencián vett részt nemrég. A tanácskozáson a színész (is) kemény szavakkal illette Magyarországot. A brit filmsztár úgy fogalmazott: a magyar állam odáig jutott, hogy a média fölötti uralom átvételével fenyeget.

A bírálatra a kormány nevében Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár válaszolt. Szerinte Grant információi hiányosak a témában, ezért mindent elkövetnek, hogy a jövőben részletes információhoz jusson a magyar sajtó működéséről.

Pálffy István, a parlament kulturális és sajtóbizottságának KDNP-s alelnöke sem hagyta szó nélkül a történteket. „Szerintem Hugh Grant benne ragadt valamelyik szerepében, és még mindig azt hiszi, hogy ő az a brit miniszterelnök, mint akit az Igazából szerelem című filmben alakított” – mondta.

 

A Hír24 felkérést intéz olvasóihoz: akinek bárminemű információja van a brit színész levelezési címét illetően, legyen kedves jutassa el nekünk e-mailben, hogy továbbíthassuk az illetékesek felé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik