Belföld

Kiderült, hol ikszelt a másik lottómilliárdos

lotto(960x640)(1).jpg (lottó)
lotto(960x640)(1).jpg (lottó)

Még az sincs kizárva, hogy egy családhoz vándorolt a kétszer 2 milliárd.

Az már néhány napja tudható, hogy az ötöslottó álomnyereményének egyik gazdája Pestszentimrén adta föl a vagyont hozó szelvényt. Most azonban érdekes fordulatra derült fény. A fortunaweb szerint ugyanis a másik nyertes egy gyáli lottózóban játszott, ami mindössze 3,9 kilométerre található a pestimrei fogadóhelytől. Így az is lehetséges, hogy a több mint 4 milliárdos főnyeremény ismerősökhöz, vagy akár ugyanahhoz a családhoz vándorolhatott.

Pestszentimre és Gyál úgy egybenőtt, akár a sziámi ikrek. A különbség annyi, hogy az előbbi évtizedek óta Budapest része, utóbbi már Pest megyéhez tartozik. Még a főutcájuk is közös, pontosabban egyik a másiknak a folytatása. Az eltérés csupán annyi, hogy az imrei részen Nagykőrösinek hívják, a gyálin pedig csak Kőrösinek.

Ráadásul mindkét szakaszon van az út mellett lottózó, s mint kiderült, mindkettőben adtak már fel telitalálatos ötöslottót.

A harminc hétig halmozódó lottófődíj múlt héten talált gazdára. Minden idők második legnagyobb nyereményén ketten osztoznak. A nyertes szelvények egyenként 2 057 602 470 forintot érnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik