Belföld

iPadra tették az Alaptörvényt

alaptörvény (alaptörvény)
alaptörvény (alaptörvény)

A törvény díszkiadását digitalizáltatta az igazságügyi minisztérium. Már letölthető az AppStore-ból.

Ötmillió forintért készíttette el az alaptörvény díszkiadásának iPadre optimalizált, magyar és angol nyelvű változatát a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) az Appsters Mobiltartalom-fejlesztő Kft.-vel. Mint írták, az árban benne van az így elkészült alaptörvény-díszkiadás feltöltése is az Apple Appstore-ba.

KIM most közzétett szerződéseinek listájában a digitális alaptörvény mellett szerepel még egy 66,4 millió forintos szerződés – áprilistól az év végéig – a Design Terminál Nonprofit Kft.-vel az országkép-stratégia kialakításában való közreműködésre, továbbá egy negyvenmilliós kontraktus az IFUA Horváth & Partners Kft.-vel – hogy a cég szeptember végéig elemezze, milyen a tárcák működése “a stratégiai tervezés szempontjából”.

Valamint a Sze-Szi Press Kulturális Szolgáltató Bt.-vel kötött négy hónapos szerződés arra vonatkozóan, hogy az egyes nemzetközi pénzügyi szervezetekkel való kapcsolattartásért felelős tárca nélküli miniszter – Fellegi Tamás – tevékenységével kapcsolatos rendezvényekről fotódokumentáció készítésére, a fotók archiválására, továbbá kommunikációs célú riport- és portréképek, kiadványokat készítsenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik