Belföld

Tovább hízik a lottónyeremény

Lotto(960x640)(1).jpg (Lottó)
Lotto(960x640)(1).jpg (Lottó)

Most sem volt telitalálatos szelvény, a jövő héten már 3 900 millió forint a tét. Közben az olvasóinkat arról faggattuk, hogy mire költenék el a giganyereményt.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki: 18, 20, 30, 42, 51

5 találatos szelvény nem volt, a 4-esekre egyenként 2 186 345, a 3-asokra 23 805, a 2-esekre pedig 1560 forintot fizetnek.

A 2 darab Jokerre egyenként 35 034 525 forintot fizetnek. A Joker szám: 768238.

Szeretné, ha Öné lenne a csaknem négymilliárdos nyeremény? Ha kíváncsi arra, hogyan növelheti esélyeit, kattintson ide! Ha arra is kíváncsi, hogyan tarthatja ügyesen titokban, ha Önre mosolyog Fortuna, olvassa el ezt a cikket is!

Ha pedig esetleg a következő sorsoláson Öné a telitalálatos szelvény, de hirtelen nem is tudja, hogy mire költse a hatalmas nyereményt, akár az olvasóink ötleteiből is meríthet. A Facebookon-oldalunkon ugyanis megkérdeztük, ki mit tenne a giganyereménnyel. Van, aki a bankban fialást választaná, van, aki jótékonykodna belőle, de olyan is akad, aki az államadósság kérdését rendezné belőle.

A többség a tartozásait, a hiteltörlesztési gondjait oldaná meg a főnyereményből, valamint a családtagjaira költené a lottóötös nagy részét: „Rendezném a családom hiteltörlesztéseit, felújítanám a lakásom és vennék egy nyaralót a Balcsin. Egy kocsi is kéne, meg félretenni a lányom továbbtanulására. Utazni is imádok… de a nagyját Miskolc kulturális életének a megmentésére szánnám”„Összeszedném kis családomat, és elhúznék külföldre. Befektetném a pénzt egy saját vállalkozásba, így legalább lenne hol dolgoznom(!), és a gyerekem jövőjét is megalapoznám!” – olvasható az fn24 facebookos oldalára érkezett válaszokban.

A magáncélok mellett azonban jótékonysági célokra is áldoznának a giganyereményből. „Tudnék vele mit kezdeni, például a saját igényeim kielégítése után építenék, és működtetnék egy állatmenhelyet”, “nem kéne sokat gondolkodni, nagy a csalad! A Tűzoltó utcai gyermekklinika nekünk sokat ér!! Oda nagyon sok menne!!!!!!”, „A családom között szétosztanék  500 milliót, 100 milliót megtartanék, a többi menne jótékonyságra!!”, „szétosztanám a cigányoknak, meg a szegényeknek”, „Tönkretenném a “jóakaróimat”, aztán jótékonykodnék egy kicsit, a maradékot meg magamra költeném” – írták olvasóink a Facebookon közzétett körkérdésünkre.

Többen pénzintézetben helyeznék el az összeg egy részét, bízva a hatalmas kamatokban:  „1 milliárd a bankba, lekötni minimum 5 évig.  A maradék 935-ből a fele a család között menne szét, a másik fele alapítványok támogatásával.” , „bankba tenném és a kamatból vígan megélnék” , Betenném a bankba, kamatoztatnám és életem végéig szépen csendesen elédegélnék Persze a szeretteimet sem feledném el”.

Ám olyan olvasóink is akadtak, akik egészen „komoly” befektetési tervekkel rukkoltak elő:  „Megvenném a svájci gyógyszergyárakat, a Milka csokoládégyárat, aztán csődbe vinném, hogy idetelepítsem a lila teheneket az Alföldre, a Milka csokit ezután mi gyártjuk, és a svájci bankokból ide hackeltetném a pénzt az orosz hacker maffiával..aztán az OMW-t is bezúznám, hogy a MOL -nak ne okozzanak , további fejfájást a gáz és olaj piacon”, „azon lennék hogy tönkre tegyem a kormányt, és egy igazságosabb rendszert építsek ki”. A hozzászólók között páran az államadósság kérdését segítenék rendezni az esetleges nyereményből: „Befizetném az államadósság elleni alapba!”, „Elinnám :DDD Na jó, nem, befizetném az utolsó forintig az államadósság-elleni harcialapba, ott lenne a legjobb helyen!”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik