Belföld

Bruce Willis odaver a pestieknek

Bruce_Willis(i) (bruce willis, budapest, )
Bruce_Willis(i) (bruce willis, budapest, )

Péntektől hétfőig több helyen lesz korlátozás a Bruce Willis-film miatt. Egy időre az Erzsébet hidat is lezárják.

Az „A Good Day to Die Hard” című film forgatása miatt május 18-ától, péntektől május 21-éig, hétfőig a város több pontján, a Ferenciek tere, az Erzsébet híd, a Váci utca, a Nagy Ignác utca, a Markó utca valamint a Stollár Béla utca egy szakaszán, illetve a Horváth Mihály tér és a Német utca környezetében kell különböző, tömegközlekedést vagy közúti közlekedést érintő forgalomkorlátozásokra számítani – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Pénteken 20 órától szombat 20 óráig a Buda irányába tartó 5-ös, 7-es, 7E, 173-as, 173E, 8-as, 112-es és 178-as autóbuszok, illetve a 907-es, 908-as, 956-os, 973-as és 990-es éjszakai járatok Ferenciek tere megállóját eredeti helyéről a Városház utca és a 3-as metró aluljárójának lépcsője közé helyezik át.

Szombaton a felvételek idején az Erzsébet hídon, valamint az átkelő környezetében az alsó és a felső rakpartokon a közúti forgalmat néhány percre leállítják. E napon nem lehet majd parkolni a Mátyás pince előtt valamint a Váci utcában, az Erzsébet híd alatt és a Petőfi Sándor utcában.

Vasárnap 6 és 12 óra között a közúti forgalom elől lezárják a Nagy Ignác utcát a Stollár Béla utca és a Szalay utca közötti, a Markó utcát a Bihari János utca és a Szemere utca közötti, valamint a Stollár Béla utcában a Bihari utca és a Szemere utca közötti szakaszon.

Vasárnap 20 óra és hétfő 22 óra között lezárják a VIII. kerületi Horváth Mihály teret és ugyanebben az időszakban nem lehet majd parkolni a Német utcában sem.

Frissítse fel emlékezetét: ezért vendégeskedik Bruce Willis Budapesten, a forgatás szüneteiben pedig itt húzza meg magát.

Azt tudta, hogy Orbán Viktor jobb keze is komoly bevételt remél a hírességtől? Kattintson a részletekért!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik