Belföld

Módosul a vasúti menetrend Győr és Budapest között

Utazás előtt érdemes tájékozódni, ugyanis munkálatok miatt változhat a közlekedési rend a Hegyeshalom-Győr-Budapest vasútvonalon.

Május 7-től 20-ig, vasúti munkálatok miatt módosul a Hegyeshalom-Győr-Budapest viszonylatban közlekedő vonatok menetrendje. A Déli pályaudvar és Kelenföld között ugyanis pályafelújítási munkálatokat végeznek. A rendhagyó állapotok várhatóan május 7-től 20-áig tartanak – tájékoztatta a Győr24-et a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága

A munkálatok miatt a változások érintik több, a Budapest–Székesfehérvár–Gyékényes vonalon közlekedő vonat menetrendjét is, ezért a menetrendkönyvben meghirde­tettektől eltérően nem állnak meg Kelenföld állomáson a Budapest-Keleti pályaudvarról 10:15 órakor Keszthelyre és a 17:05 órakor Nagykanizsára induló vonatok, továbbá a Nagykanizsáról 7:05 órakor és a Keszthelyről 15:35 órakor Budapest felé induló vonatok.

A vasúttársaság azt javasolja utasainak, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett, utazás előtt tájékozódjanak az aktuális menetrendről az állomásokon kihelyezett hirdetményekről, a MÁVDIREKT 06 40 49-49-49-es telefonszámán vagy az Elvira menetrendi keresőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik