Belföld

Ángyán-ügy: elbénázott lejárató kampányt emleget az LMP

Karácsony Gergely szerint az oligarcházó volt államtitkárt nem lehet „a fideszes kommunikáció primitív eszköztárával hatástalanítani, egyszerű nyolcévezéssel félresöpörni".

Kapcsolódó cikkek

„Ha ő [Ángyán József] mondja, hogy a kormány politikája maffiózóknak és oligarcháknak kedvez, az különösen pusztító lehet a Fideszre nézve, mert az ő szavait nem lehet a fideszes kommunikáció primitív eszköztárával hatástalanítani, egyszerű nyolcévezéssel félresöpörni, nemzetközi összeesküvésekbe ágyazni, bagatellizálni vagy relativizálni. Legfeljebb elhallgatni”fogalmaz blogjában Karácsony Gergely. Az LMP frakcióvezető-helyettese felidézi, hogy az MTI a szerdai nap folyamán kiadott egy Ángyán Józsefet támadó hírt, melyet egy olyan blogra alapozott a távirati iroda, mely szerda előtt még nem is létezett és melyen csak ez az egy bejegyzés olvasható.

Karácsony szerint a Fidesz-közeli oligarchákat emlegető Ángyán ellen elindult a lejárató kampány. Így ír: „A vak is látja, hogy az MTI-ben azt a tervet eszelték ki, hogy mivel ciki lenne szánalmas hazugságokat eleve MTI hírként terjeszteni, ezért előbb megírtak egy blogbejegyzést és arra hivatkozva kezdték el terjeszteni a vádakat, immár a minisztérium reakciójával és persze Ángyán reakciójának a hiányával – őt ugyanis minő veszteség, nem sikerült elérni. Gondolom a blogbejegyzés írásakor az is felmerült, hogy Ángyán nem csak komcsi, eszdészes és elempés egyszerre, hanem békaembereknek öltözött izraeli kémeknek akarta kiárusítani a magyar anyaföldet, ám ezt a sztorit túl erősnek ítélték.”

Karácsony nem érti, hogy miért kell az MTI-t felhasználni arra, hogy valakiről hazugságokat állítsanak, amikor ezeket “Széles Gábor vagy Simicska Lajos valamelyik lapjában, tévéjében vagy rádiójában” is lehetne terjeszteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik