Belföld

Tetőablakon keresztül lopott kasszát

A busz tetőablakát felfeszítve vittek el egy jegykiadó kasszát Nádasladányban. A gyanú szerint a férfi egy fiatalkorú fiút is kirabolt a betörés napján, szombat hajnalban - tudtuk meg a rendőrségtől.

Nádasdladány Petőfi utcában parkoló autóbusz tetőablakát emelte ki ismeretlen tettes szombatra virradóra – tudtuk meg R. Szabó Ágnes rendőrségi szóvivőtől. Az elkövető a fülkéből elvitte a jegykiadó kasszát, több százezer forint kárt okozva. A lopást hajnalban vette észre a járművéhez érkező sofőr. A rendőrség egy 27 éves fehérvári férfit gyanúsít a bűncselekménnyel. A gyanú szerint ugyanaznap éjjel a férfi egy fiatalkorú fiút is kirabolt.

A szóvivő az esetet ismertetve úgy niyilatkozott, hogy a Bakony Volán sofőrje szombaton feltörve találta Nádasdladány Petőfi utcában parkoló járművét. A tettes a tetőablakot emelte ki és miután bejutott elvitte a jegykiadó kasszát. A székesfehérvári nyomozók adatgyűjtést követően jutottak el szombaton kora délután egy 27 éves székesfehérvári férfihez, aki összefüggésbe hozható a bűncselekménnyel.
Kiderült az is, hogy a lopás éjszakáján Nádasdladány településen egy fiatal fiú száját befogva arra kényszerítette, hogy adja át a nála lévő telefont. Az esetnek szemtanúja is akadt.

A 27 éves férfit elfogták a fehérvári rendőrök. Megtalálták nála a telefont. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nagyobb értékre elkövetett lopás és az éjszakai rablás miatt, majd bűnügyi őrizetbe vételére intézkedtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik