Belföld

Átmenetileg korlátozzák a közlekedést Fehérváron

Átjáró javítás és csatornaépítés miatt vezetnek be ideiglenes korlátozást Fehérvár belvárosában. Hogy melyik utcát, mikor érdmesem elkerülnie, azt alább olvashatja.

Az elkövetkező időszakban az alábbi, közúti közlekedést is érintő munkálatok zajlanak Székesfehérváron.

Kedden este 7 órától másnap reggel 6 óráig a Székesfehérvár – Komárom vasútvonalon, a Bakony utcai vasúti átjárónál végeznek javítási munkálatokat és teljes szélességben lezárják az átjárót. Erre az időre a Palotavárosi lakónegyed – Maroshegy városrészek közötti kerékpáros kapcsolat is megszűnik, ezért kérk a közlekedőket, hogy útirányuk megválasztásakor a vasúti átjáró lezárását vegyék figyelembe – áll az önkormányzat kommunikációs központjának hírlevelében.

A Budai út Deák Ferenc utca – Hadiárva utca közötti szakaszán július 31-ig csatornaépítési munkálatok folynak. Ezidő alatt ütemezetten, szakaszonként a Budai út 2×2  forgalmi sávos útpályája irányonként egy–egy forgalmi sávra szűkül.

A Budai út Kikindai utca – Kadocsa út közötti szakaszán, a városból kivezető oldalon – várhatóan – május végéig csatornaépítési munkálatok folynak, ezért a szélső forgalmi sávot lezárják.

A Fiskális út Budai út – Késmárki utca közötti szakszán – várhatóan – június 30-ig csatornaépítési munkálatok folynak. Ezidő alatt szakaszonként félpályás forgalomkorlátozás kerül majd bevezetésre.

Az önkormányzat arra kéri a gépjárművezetőket és közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel kísérjék az ideiglenesen megváltozott forgalmi rendet és a kihelyezett közúti jelzéseket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik