Belföld

Gyorsan elfogták a tizenéves fiú győri rablóját

A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően pár órán belül lakásán kopogtattak a győri nyomozók annak a 24 éves férfinak, aki szerdán kora délután Győr-Adyvárosban rabolt ki egy 15 éves tanulót.

A tinédzser barátjával várakozott a buszmegállóban, mikor egy számára ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk, s ismeretségükre hivatkozva akarta őt félre hívni. Mivel a fiatalember mindezt megtagadta, így az ismeretlen erőszakot alkalmazva rángatta be őt a közeli ház oldalához, ahol a rémült fiút veréssel fenyegette meg, ha értékeit nem adja át részére.

A sértett menekülni kezdett. Futás közben azonban megbotlott és elesett. Ekkor vette magához támadója a táskáját, melyben mobiltelefonja és iratokkal teli tárcája is benne volt.

Lakossági segítségnek köszönhetően a rendőrök percek alatt kiérkeztek a helyszínre. A járőrök a személyleírás, a tanúk elmondása, valamint az adatgyűjtés alapján késő délután a Győri Rendőrkapitányságra állították elő a győri gyanúsítottat..

Ellene előzetes letartóztatásának kezdeményezése mellett indított eljárást rablás megalapozott gyanúja miatt a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik