Belföld

Kreatív vállalkozóknak indul klub Újvárosban

P. Horváth Ágnes

2012. 03. 21. 11:04

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara segíti így információkkal, kapcsolatokkal a kreativitást zászlajukra tűző vállalkozásokat.

A tervekről és célokról Szabó István, az Ecotech üzletfejlesztési menedzsere nyilatkozott a DO – nak. A menedzser elmondta: a Kreatív Vállalkozók Klubja azzal a céllal jött létre, hogy olyan inspiráló közeget teremtsen, amely segíti a vállalkozókat új ötletek valóra váltásában. Az ötletek kitalálásától a megvalósításáig segítik a kreatív vállalkozókat, annak érdekében, hogy az egyre élesebb piaci versenyben tartós és mérhető sikereket érjenek el.

A klubot a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara (DKIK), valamint az Ecotech Közép-Európai Technológiai és Innovációs Nonprofit Közhasznú Zrt. együttműködésben hozza létre.

Az alakuló ülés március 29-én lesz a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamra székházában (Latinovits Z. u. 10.), délután három órától. Az alakuló ülés első részében a klub céljairól, működési formájáról, a foglalkozások jellegéről, tervezett tartalmáról kaphatnak majd bővebb tájékoztatót az érdeklődők.

Az előzetes tervek szerint havonta lesznek a klubfoglalkozások. A sorozat keretében meghívott előadók, feltalálók, újítók, kutatók, vállalkozások képviselői számolnak majd be eredményeikről, még megvalósítás előtt álló ötleteikről.
A szervezők minden elkötelezett érdeklődőt várnak.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Derecske, 2018. június 8.
Aszfaltterítő gép munka közben. A kivitelezés alatt lévő M35-ös autópálya 60-as kilométerszelvényének jobb oldali pályáján, Derecske határában a második aszfaltréteget építik be. 
MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.