Belföld

Férje nevezte Terikét a vetélkedőre

Hétfőn és kedden egy győri asszony próbál szerencsét az RTL Klub 1 perc és nyersz! című műsorában. Ismerjék meg Terikét!

Az 59 éves győri asszony férjének –, akivel már 41 éves házasok – köszönheti, hogy bekerült a kereskedelmi csatorna legújabb játékába.

A férjem fedezte fel az internetes felhívást, amiben az állt, hogy hamarosan új ügyességi vetélkedő indul az RTL Klubon, játékosokat várnak, s jelentkezett. Mikor behívták a válogatóra, magával vitt Budapestre és azt mondta, inkább engem nevezne, én pedig belementem” – kezdte az élménybeszámolót a győri asszony.

Ezután a külföldi adásokban látható feladatok tanulmányozásával folytatódott a műsorra való felkészülés, majd a játékosok egy négynapos táborban vettek részt, mikor bizonyossá vált, kik lesznek azok, akik megmérettethetik magukat a vetélkedő keretében.

Rengeteget gyakoroltam otthon, hiszen 100 feladat van, hosszú idő, mire belejön ezekbe az ember. Még a nyaralásra is magammal vitte a felszerelésemet és ott sem lazsáltam. Győrben egy panellakásban lakunk, biztos vagyok benne, hogy a szomszédok nem örültek az új mániámnak, mert elég sokat zörögtem ebben az időszakban, főként a különféle labdákkal. Az egész családomat, így az unokáimat is bevontam a játékba, nagyon tetszett nekik ez az egész” – mesélt nevetve Terike a felkészüléséről.

A győri asszony nem a pénznyereményért jelentkezett a műsorba, hanem azért, hogy bizonyítson egy ország előtt az ügyességi feladatokban. Az egyik legnagyobb sikerélménye az volt, mikor az otthoni sikertelen próbálkozások után, a felkészítő táborban végre meg tudta csinálni a Visszakézből névre hallgató ceruza elkapó trükköt.

A műsorba a 87 éves édesanyám, a férjem, a lányom és a fiam, a bátyám és budapesti rokonaink kísértek el” – zárta a beszélgetést Terike, akitől azt is megtudtuk, hogy most már nyugdíjas. Előtte közel 35 évig a Rába Motorgyártó Kft. munkatársa volt, utána pedig 6 évig a Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakképző Iskola és Kollégium gondnokaként tevékenykedett, amit nagyon szeretett, hiszen gyerekek közelében lehetett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik