Belföld

Megszorítás, influenza, életveszély – TOP24 hírek

Már a patikákért is aggódhatunk, utcán a BKV dolgozói, sokasodnak az adóhivatal üldözöttei, az ügynök a király. A Hír24 kora esti hírösszefoglalója.

Itt vannak a megszorítások. Csökkennek a gyógyszertámogatások, bevezetik az útdíjat, leállítják a beszerzéseket. A szaktárca szerint egyébként minden rendben van a büdzsével.

Súlyos zavarok lesznek a gyógyszerellátásban? A szakmai kamara szerint ezzel fenyeget a kormány legutóbbi megtakarítási intézkedése, amiről senki sem egyeztetett velük.

Országos lett az influenzajárvány. A figyelőszolgálat adatai alapján mostanáig négy egészségügyi intézményben rendeltek el látogatási tilalmat.

“Kell egy csapat” – megint tüntetnek a BKV dolgozói. Három irányból, a Keleti és a Nyugati pályaudvar, valamint a Boráros tér felől támadtak. Zászlók, pipák, petíció.

Többen, de kevesebbel tartoznak az adóhivatalnak. Számos ismert, nagy múltú cég szerepel a nagyobb adósok között.

Jövőre már bővülhet a lakáspiac. Ez az év legfeljebb az erőgyűjtésről szól majd. Ügynök nélkül szinte lehetetlen eladni az ingatlanokat.

Raikkönenék abbahagyták, mert életveszélyes a Lotus. Konstrukciós hiba miatt félbeszakították a barcelonai tesztet. A gépet át kell tervezni.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik