Belföld

Idén is lesz Oscar-éjszaka a szegedi Belvárosi Moziban

Egész éjszakás programmal várja az érdeklődőket a Belvárosi mozi a február 26-i vasárnapról hétfőre virradó éjjel a 84. Oscar-díjkiosztó gála tiszteletére.

Szeged legrégebbi filmszínházában már hagyománya van, hogy a mozi barátai közösen izgulhatják végig és ünnepelhetik a világ leghíresebb filmes eseményét. Idén már hetedik alkalommal rendezik meg az Oscar-éjszakát Szegeden. Ezen a napon kedvezményesen tekinthetik meg a filmeket az érdeklődők a Belvárosi moziban, sőt, hajnalban ingyen izgulhatják végig az Oscar-gálát.
Vasárnap este 8 órától két Oscar-jelölt filmet vetítenek a Zsigmond Vilmos teremben. Először az Utódok című alkotást nézhetik meg a filmbarátok, majd este 10 órától a legtöbb jelölést kapott Martin Scorsese filmet, A leleményes Hugo címűt alkotás 3D-s változatát láthatják, amely összesen 11 – köztük legjobb film – kategóriában esélyes az arany szoborra.
A hajnalig tartó filmvetítésen most is kedvezményesen tekinthetik meg a szegediek az Oscar-jelölést kapott filmek közül azokat, amelyeket sikerült megszereznie a mozinak. Egy filmre 800, kettőre 1500, háromra 1950, négyre pedig 2400 forintért lehet majd beülni. Aki pedig legalább egy filmre jegyet vált, és megőrzi a belépést igazoló szelvényét, az ingyenesen nézheti meg a hajnali 2 órakor kezdődő gálát. A Casablanca kávézó eközben folyamatosan nyitva lesz, sőt, filmes játékokon is részt vehetnek az est vendégei.
A szegedi Oscar-éjszaka február 26-án vasárnap este 7 órakor ünnepélyes magnyitóval kezdődik, aki pedig bírja szusszal, az hétfő reggel 6 óra körül hagyhatja majd el  a mozit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik