Belföld

Darabolós gyilkosság, EU-s ítélet, tömegkarambol – TOP24 hírek

Brutális gyilkosság, narancssárga veszedelem és bekeményítő adóhivatal. A Hír24 kora esti hírösszefoglalója.

Megölte és fedarabolta barátját egy 22 fiú. A Hír24 úgy tudja, gyilkos és áldozata rendszeresen együtt töltötték a szabadidejüket. Ezért is érthetetlen, mi vitte rá a fiatalabb férfit a szörnyű tettre.

Másodfokú, azaz narancssárga figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország nagyjából kétharmadára. Egyedül Heves megyében nincs vészhelyzet.

A közelmúltbeli magyarországi politikai fejleményekről szóló, négypárti elítélő állásfoglalás-tervezetet szavazott meg csütörtökön Strasbourgban az Európai Parlament (EP) plenáris ülése.

Eltörölné a jelzáloghitelek fedezeteként felajánlott ingatlanok 30 milliós értékhatárát az árfolyamgát új rendszerében a javaslathoz eddig érkezett egyetlen módosító.

A költségvetési bevételek több mint 92 százalékát – az idén mintegy 10 500 milliárd forintot, a tavalyinál 1000 milliárd forinttal többet – a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak kell biztosítania, amit az adózói bázis szélesítésével kíván elérni.

A HÖOK a hallgatói szerződés ügyében az európai szervezeten keresztül Brüsszelhez fordult, míg a keretszámok ügyében tavasszal újabb megmozdulásokat tervez.

Csütörtökön reggel hóátfúvás okozott gondokat Székesfehérvár közelében, a látótávolság néhány méterre csökkent. 18 autó karambolozott.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik