Belföld

Dopeman beszólt Vona Gábornak

A rapper üzent a szélsőjobbnak és megköszönte, hogy promotálták új lemezét.

Mint arról korábban beszámoltunk, megszüntették a nyomozást Dopeman „Bazmeg” című száma miatt indult ügyben, mivel nem valósult meg a nemzeti jelkép megsértése bűncselekmény. A rendőrség szerint “a videoklipből az tűnik ki, hogy az előadó a jelenlegi politikai-gazdasági-társadalmi viszonyokra vonatkozó kritikáját fejezi ki az általa művelt zenei stílusban.

Dopeman videóban reagált a rendőrség nyomozást megszüntető határozatára. Azt mondja, szerinte a hatóság ezúttal nagyon korrekt munkát végzett és igazságos döntést hozott. “Van még remény, csak bátornak kell lenni. A hatalom elleni egyetlen fegyver a hangosan és keményen kimondott kritika” – teszi hozzá.

A rapper megköszöni a szélsőjobbnak – kiemelve a kuruc.info weboldalt –, hogy promotálták új lemezét és egyúttal egy népdalátirattal fejezi ki háláját a Jobbik elnökének. A dalocskát az alábbi linken lehet megtekinteni 7.25-től.

Figyelem! A szerzemény trágár szöveget tartalmaz. Azok kisegítésére, akik nem szeretnének csúnya rigmusokat hangosan hallgatni munkahelyükön, iskolájukban vagy otthon, következzen a rövidke nóta szövegét változtatás nélkül:

„Vona Gábor azt üzente: elfogyott a regimentje.
Ha még egyszer azt üzeni, a Gárdába be kell állni,
éljen a sok lóf*szjóska, éljen a szélsőjobb!
Fuck You!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik