Belföld

Elindult az éhségmenet, megrepedt az EKA, újrakezdte a pólókirály – TOP24 hírek

Sarcot hozhat az elektronikus útdíjrendszer, szerdától olcsóbb az üzemanyag, fagyoskodva ujjongó diákok. A Hír24 kora esti hírösszefoglalója.

„Szépen mondjam? Nagyon szar a helyzet. Elindult Miskolcról Budapestre a polgármesterek és civilek által kezdeményezett éhségmenet.

Megrepedt az Ellenzéki Kerekasztal. Civilekkel foltozná össze a Szolidaritás Mozgalom, akár konzervatívokkal is. Nyitott szerveződést és rontáslevételt akarnak. Meg kokárdát.

Mindenkit megsarcolhat az elektronikus útdíjrendszer. Két év múlva jöhet a start. Az egyik javaslat szerint fizetős lenne minden főút, a sztrádák városi elkerülő szakaszai és az M0-s is.

Sorra zárnak be az iskolák országszerte. Egyre több intézményben rendelnek el rendkívüli szünetet vidéken a szélsőséges időjárás miatt. A diákok azonban csak most örülnek: tavasszal és szombatokon pótolnak.

Újra csökken az üzemanyag ára. Egy liter gázolajért 5, egy liter benzinért 3 forinttal kérnek kevesebbet szerdától.

Benedek Tibor újrakezdte. A kiváló balkezes vízilabdázó, aki az Európa-bajnokságon már a szövetségi kapitány szakmai stábjában szerepelt, a hétvégén ismét vízilabdázott.

Mégsem lehet élet a Marson? A vörös bolygón uralkodó szárazság már 600 millió éve tarthat, ami túl sok ahhoz, hogy bármi túlélje.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik