Belföld

Elhalasztják a diplomaosztót a Dunaújvárosi Főiskolán

Két bankettet ugyancsak nem tartanak meg a városban.

A hideg és a várható havazás miatt elhalasztják a február 4-re, szombatra tervezett diplomaosztó ünnepséget a Dunaújvárosi Főiskolán, és február 19-én, vasárnap tartják meg.

A Hild József Szakközépiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium, valamint a Pannon Oktatási Központ szalagavató ünnepségét ugyan megtartják a tervezett időpontban, de az utána következő bankett ünnepség szintén elmarad- tudatta Cserna Gábor polgármester, a Helyi Védelmi Bizottság elnöke közleményben, pénteken.

A várható rendkívüli hóhelyzet miatt ülésezett pénteken a Helyi Védelmi Bizottság, és kibővítette a korábban hozott határozatait.

Amint nagyobb mennyiségű havazás tapasztalható Dunaújvárosban, a Pincesort mindkét irányból lezárják a csúszásveszély miatt, a Víztorony felőli oldalon kordonnal, míg a Pincesor alján behajtani tilos táblával jelzik a forgalomkorlátozást – áll a közleményben.

A védelmi bizottság csütörtöki döntése szerint pénteken a város iskoláiban 11 óráig tartott csak az oktatás. Hogy lesz-e hétfőn tanítás, arról az időjárás függvényében később intézkednek. A lakosok a médián keresztül kapnak tájékoztatást.

Pénteken megnyitották a Béke téri utazóközönség számára a Fabó Éva Sportuszoda földszintjét, ahol fűtött helyen várakozhatnak az emberek.

A bizottság ismét kéri az embereket, hogy amennyiben nem szükséges, ne induljanak útnak (még gyalog sem). Amennyiben kórházi ellátásra szorulnak, és a fennálló hóhelyzet miatt nem tudják megoldani a közlekedésüket, haladéktalanul vegyék fel a kapcsolatot a kórházzal, hogy az ellátásukra, és a betegszállításra időben fel tudjanak készülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik