Belföld

Fagyhalál és miniszteri százmilliók – TOP24 hírek

Tovább folyik a Tarlós-Rogán-háború, SP-vel ismerkedhet a Viszkis, visszatértek a farkasok. A Hír24 kora esti hírösszefoglalója.

Rendkívüli intézkedéseket követel a minisztériumoktól, az egyházaktól, odafigyelést a lakosságtól Hegedűs Zsuzsa szociológus, miniszterelnöki megbízott. Szerinte csak így lehet megelőzni az otthontalanok tömeges fagyhalálát a szibériai hidegben.

Tarlós István szerint Rogán ötlete volt az útdíj. A főpolgármester úgy látja, kizárt, hogy bevezessék a közterhet. Arról viszont nem beszélt, mi jöhet helyette.

Sok százmilliós mozgás Pintér Sándor bankszámláin. Réthelyi szegényebb lett, Németh Lászlóné arany ékszerekről is ezüsttárgyakról is szólt vagyonbevallásában. Közzétették a nem képviselő minisztereknek a vagyonnyilatkozatát.

Őszöd, doktor Schmitt, 911, EU-tagság, Oszama, Fukusima, vörösiszap, H1N1, okostelefon, Facebook, Plútó, 3D, avagy ezeket hagyta ki a Viszkis. 2000 óta teljesen megváltozott a világ, megmutatjuk, hogy mennyire.

Patinás klubnál folytatja Koman Vladimir. A magyar válogatott középpályás a jelenleg a francia másodosztályban vitézkedő AS Monacóhoz szerződött.

Minden télen felröppen a hír: farkast láttak északi erdeinkben. Azonban ma már szó sincs vendégségről – a farkasok jó ideje velünk élnek.

Ha kíváncsi kora délutáni összefoglalónkra is, klikkeljen ide.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik