Belföld

Utcán a BKV-sok, így vernek át a kereskedők, Dzsudzsák a hős – TOP24 hírek

Citromsárga riasztás, együtt tüntetnének a BKV-sok az utasokkal, bajkeverő cipők és mobilok. A Hir24 kora esti hírösszefoglalója.

Támad a tél. Citromsárga riasztás érvényes az ország keleti megyéiben. Számottevő havazásra az Alföld középső részén és a Tisza vonalában van esély. Óvatosan az utakon, sok a baleset.

Utcára viszi a dolgozókat három BKV-szakszervezet február 7-én a cég Akácfa utcai központjánál. Arra kérik az utasokat is: minél többen menjenek el, és álljanak ki mellettük. Sztrájkot viszont csak a legvégső esetben szerveznek.

Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere szerint lehetne új befektetőt találni a légitársaság megmentésére. Úgy véli: ők nem hibáztak a visszaállamosításkor.

A legtöbb gondjuk a cipőkkel, a mobilokkal, a termékbemutatókkal, valamint a parkolási díjakkal volt tavaly a fogyasztóknak. Így vernek át minket a kereskedők.

Geszteréd egy pici falu Szabolcsban, ahol a politika zűrös, de az emberek összefognak. Roland, a 17 éves focista és Dzsudzsák Balázs egybekovácsolták őket.

Az elsüllyedt óceánjáró, a Costa Concordia kapitánya egy órát késlekedett a vészjel leadásával, pedig ha időben cselekszik, mindenki túlélhette volna a balesetet – állítja a kikötő kapitánya.

Ha kíváncsi kora délutáni összefoglalónkra is, klikkeljen ide.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik