Belföld

Oda a Malév, dugódíj, ciki Pali – TOP24 hírek

Jön a dugódíj, végzetes légörvényben a Malév, a Nemzeti Eszközkezelőhöz fohászkodnak a bajba jutott devizahitelesek, pápai áldás a Twitterre. A Hír24 kora délutáni hírösszefoglalja.

Lesz dugódíj, emellett legalább egy önálló adó kivetésének a jogát is meg kell kapnia a fővárosnak. Tarlós István szerint ez jelentheti Budapest pénzügyi helyzetének rendezését.

Az elszámoltatási kormánybiztos szerint Gyurcsány és Bajnai csapdahelyzetbe sodorta a Malévot. Az állam már nem adhat pénzt, befektető nincs, így egyértelmű, mi vár a társaságra.

Tavaly csaknem 150 ezer lakossági jelzáloghitelesnek volt 90 napon túl késedelmes hiteltartozása. A Nemzeti Eszközkezelőt háromezren hívták abban a reményben, hogy az megvásárolja majd az ingatlanát és bérlőként benne maradhat. Bedőlt hitelek – jön a kényszerértékesítés?

A Schmitt-ügy iszonyatosan ciki- állítja Bayer Zsolt. A Fidesz-alapító publicista hangsúlyozta: a „hírhedt ötös számú párttagkönyvével” sem ért egyet a kormány minden döntésével. Ha rajta múlik, lenne frekvenciája a Klubrádiónak, és nem betonozták volna be az egykulcsos adót.

Áldását adta a Twitterre a pápa. XVI. Benedek kiemelte a közösségi oldalak hasznosságát, de arra is figyelmeztetett, hogy az internetből is megárt a sok.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik