Belföld

Ünnepi hírek a GYŐR-SZOL Zrt.-től

Győrben az ünnepek alatt is szállítják a szemetet

Kapcsolódó cikkek

A Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. tájékoztatása szerint a részvénytársaság működési területén a lakossági hulladékszállítás Karácsony és Újév ünnepnapjain és az ünnepnapok közti napokon változatlanul működik.

2011. december 24-től 2012. január 2-ig a hulladékszállításban érintett szolgáltatási helyeken a megszokottak szerint reggel 6 órára kérik az ingatlan elé ürítésre kitenni a kukákat, mert az ünnepnapokon is érkezni fog a hulladékgyűjtő autó.

A győri hulladékudvarok – Nép utca, Ötház utca, Pápai út, Reptéri út, Szitásdomb út, Homoksori út, Sashegy – 2011. december 24-én, 25-én, 26-án, valamint december 31-én, és 2012. január 1-jén zárva lesznek.

A GYŐR-SZOL Zrt. megkezdte a szokásos fenyőfagyűjtő ketrecek kihelyezését, így aki szeretné, 75 helyszínen már közvetlenül az ünnepek után ide teheti a feleslegessé vált karácsonyfát. Idén is felhívják a tisztelt fogyasztók figyelmét, hogy a különböző díszeket, fényfüzéreket, egyebeket kihelyezés előtt szedjék le a fákról.

Az ügyfélszolgálatok, sportlétesítmények, karácsonyi vásárok ünnepi nyitva tartásáról, valamint a fenyőfa gyűjtő ketrecek helyéről itt tájékozódhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik