Belföld

Mi kerüljön karácsonykor az asztalra?

24.hu
24.hu

2011. 12. 17. 16:11

Laci Bácsi adventi főzőshow keretében adott tippeket Győrben a karácsonyi menü elkészítéséhez.

Korábban a témában:

Benke László olimpiai bajnok mesterszakács könnyen elkészíthető, háromfogásos karácsonyi ebédet varázsolt szombaton az ETO Park ˝ünnepi asztalára˝. Valódi interaktív főzőshow résztvevői váltak a bevásárlóközpontba rögtönzött konyha köré gyűlő népes kuktasereg tagjai. Laci Bácsi a receptek mellett rengeteg történetet megosztott a kíváncsi torkoskodókkal, s azt is elárulta, hogy közel 7000 tévéadáson van már túl.

A karácsonyi menüt Laci Bácsi a következőkből állítaná össze: előételnek halgombóc levest, főételként pulyka ragut, desszertnek pedig égetett tésztából készült csokoládéfánkot tálalna az ünnepi asztalra.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Fotó: Karancsi Rudolf/24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.