Belföld

Mi kerüljön karácsonykor az asztalra?

Laci Bácsi adventi főzőshow keretében adott tippeket Győrben a karácsonyi menü elkészítéséhez.

Benke László olimpiai bajnok mesterszakács könnyen elkészíthető, háromfogásos karácsonyi ebédet varázsolt szombaton az ETO Park ˝ünnepi asztalára˝. Valódi interaktív főzőshow résztvevői váltak a bevásárlóközpontba rögtönzött konyha köré gyűlő népes kuktasereg tagjai. Laci Bácsi a receptek mellett rengeteg történetet megosztott a kíváncsi torkoskodókkal, s azt is elárulta, hogy közel 7000 tévéadáson van már túl.

A karácsonyi menüt Laci Bácsi a következőkből állítaná össze: előételnek halgombóc levest, főételként pulyka ragut, desszertnek pedig égetett tésztából készült csokoládéfánkot tálalna az ünnepi asztalra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik