Belföld

Egyetemen toborzott az Audi

Az Audi Hungaria toborzási napot szervezett november 9-én, a győri Széchenyi István Egyetemen, melyen a vállalat szakterületeinek képviselői mutatták be az aktuális, nyitott pozíciókat.

A szakmai előadások a járműgyártásról, a logisztikáról és a motorfejlesztésről szóltak. A rendezvényre elsősorban pályakezdők és végzős hallgatók jelentkezését várták. A szakmai bemutató után próbainterjúkat tartottak, ahol minden résztvevőnek visszajelzést adnak az interjún nyújtott teljesítményéről, erősségekről és gyengeségekről egyaránt. A sikeres próbainterjú után a pályázó további szakmai interjún és/vagy AC-n vehet részt.

Az interjúkra előzetes regisztráció után 24 hallgatót hívtak be, közülük kérdeztünk meg két fiatalt az Audi által kínált kivételes alkalomról.

Weller Nikoletta az egyetem öregdiák programján keresztül kapott értesítést erről a lehetőségről, s így vélekedik erről az esélyről:

– 10 hónapja végeztem a Széchenyin, gépészmérnök-járműgépész szakirányon, azóta nem sikerült munkát találnom, annak ellenére, hogy rendszeresen járok állásinterjúkra. Az Audinál is voltam már korábban, sőt gyakornokként 17 hónapot töltöttem el a vállalatnál, valamint a diplomamunkámat is ott írtam. Remélem, hogy a próbainterjún, kiderül, miért nem vettek fel eddig, s talán a későbbiekben sikerül elhelyezkednem.

– Gépészmérnöknek tanulok, még két félévem van hátra a képzésből, gyakornokként szeretnék dolgozni az Audinál ez idő alatt – felelte kérdéseinkre Németh Dávid, aki szintén lehetőséget kapott a cégtől, hogy bizonyítsa rátermettségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik