Augusztus 25-én, a nyár egyik legmelegebb napján a szervezõk 500 kg jéggel készültek a pezsgõ italok megfelelõ hûtésére, mely szerencsére elégnek is bizonyult a kánikulában.
A rendezvény a várakozásokat felülmúlóan, sikeresen zárult. Kimondhatjuk, hogy a Bor és Más Kft. kezdeményese elérte célját, hisz olyan összefogásra ösztönözte a hazai kereskedõket, neves kiállítókat, amelyre korábban nem volt példa.
Az esemény számos érdeklõdõt vonzott, akik a Pezsgõ Világ vaskos kóstolófüzetét és kecses pezsgõs flõtéjét a kezükben tartva a Búsuló Juhász Étterem teraszain a szélsõséges meleg ellenére megjelentek, hogy felfedezzék a világhírû champagne-ok, prosseco-k, crémantok-ok, cava-k és az itthoni, tradícionális eljárással készült pezsgõk világát.
Ezen a kóstolón volt elegendõ tér és idõ, hogy az ember kényelmesen elidõzzön egy-egy tétel felett, beszélgessen a kiállítókkal, formálja ízlésvilágát, megpihenjen egy hûs teremben elõadásokat hallgatva olyan szaktekintélyektõl, mint Márkus György, nemzetközileg elismert champagne szakértõ vagy Lukács Szabolcs magyar somelier bajnok, mélyebb ismereteket szerezzen a pezsgõházakról és pezsgõkészítési eljárásokról. A kellemes vacsora után sokan egészen éjfélig élvezték a már hûvösebb, balzsamos nyárestét egy-egy pohár kellemes ital és kellemes zene társaságában, de voltak olyanok is, akik egybõl éltek a lehetõséggel, hogy a számukra tetszõ pezsgõ italokból a Pezsgõ Világ Fesztivál Shopjában különlegesen kedvezõ áron vásároljanak otthonra is a palackba zárt életérzésbõl.
Az elégedett vendégek, a szakmai elismerések és a pozitív visszacsatolások megerõsítették a szervezõket abban, hogy igenis van helye ilyen jellegû eseményeknek a hazai rendezvény piacon. A jövõben még szélesebb rétegek számára szeretnék majd elérhetõvé tenni ezen italok megismerésének lehetõségét a jövõre megrendezésre kerülõ Pezsgõ Világ eseményen!
További információk: