Belföld

Hunvaldék, Amnesty és az utcaseprők [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Megszüntette az erzsébetvárosi ingatlanügyben megvádolt Hunvald György volt MSZP-s polgármester és Gál György volt SZDSZ-es gazdasági bizottsági elnök előzetes letartóztatását a Fővárosi Bíróság pénteken.
Bővebben…

Gyöngyöspatára látogatott pénteken Pintér Sándor belügyminiszter és Eleni Tsakopoulos Kounalakis, az Egyesült Államok budapesti nagykövete. Helyi romák és nem romák a szemük láttára vesztek össze.
Bővebben…

Kiakadt a SPAR a szennyezett liszt miatt. Az áruházlánc szerint, amennyiben a lisztekről szóló negatív hír igaz, akkor a gyártót terheli a felelősség, nem a kereskedőt.
Bővebben…

“Az általános öregségi nyugdíjkorhatár betöltését megelőzően folyósított nyugellátás törvényben meghatározottak szerint csökkenthető és szociális ellátássá alakítható, munkavégzésre való képesség esetén megszüntethető” – áll abban a javaslatban, amelyet a fideszes Lázár János és Balsai István terjesztett az Országgyűlés elé pénteken.
Bővebben…

Rasszizmus miatt bírálja az Amnesty Magyarországot. A szervezet a médiatörvény és a szexuális kisebbség gyülekezéshez való jogának sérülése miatt is kritikát fogalmazott meg.
Bővebben…

Elutasította a Pest Megyei Bíróság a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat miatt indított büntetőper tanácsvezető bírája ellen benyújtott újabb elfogultsági indítványt is.
Bővebben…

Sarokba szorították Gyurcsányt. Az MSZP-frakcióülésen több támogatója is egyértelművé tette: nem tartanak vele, ha új pártot alapít.
Bővebben…

Orvosi fizetést kapnak a főállású utcaseprők. Egy szakvizsga előtt álló orvos bruttó bére 120 ezer forint, ennyit ajánlanak most a köztisztasági dolgozóknak.
Bővebben…

Másfél millió forintért adott tanácsokat egy ügyvédi iroda az alkotmányról a gazdasági tárcának – írja a Blikk. A lap hiába kérdezte minisztériumot, milyen gazdasági kérdések adódtak az alaptörvényben, amelyek megválaszolásához segítség kellett, választ eddig nem kaptak.
Bővebben…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik