Belföld

Gyurcsány Ferenc nem hátrál meg

Az élet nem áll meg, "teszem a dolgomat" - erről ír legfrissebb Facebook-bejegyzésében a Sukoró-ügyben megvádolt politikus.

Nem hátrál meg Gyurcsány Ferenc – a volt miniszterelnök Facebook oldalán írt erről nem sokkal azután, hogy elmondta: lemond mentelmi jogáról. Az MSZP elnöke közben már bejelentette, hogy a párt minden eszközzel kiáll Gyurcsány Ferenc mellett, mert hisznek az ártatlanságában.

Az élet nem áll meg, “teszem a dolgomat” – erről ír legfrissebb Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc. Úgy fogalmaz, hogy küzd a Fidesz önkénye, önzése, szociális érzéketlensége ellen, küzd egy sikeresebb demokratikus baloldalért és a saját igazáért. Mindent ugyanúgy tesz, ahogy eddig tervezte. Így tehát ott lesz vasárnap a Városligetben és az MSZP vezetésének felkérését elfogadva beszélni is fog. “Nem hátrálok” – fogalmazott a volt miniszterelnök.

Gyurcsány Ferenc nem sokkal korábban jelentette be ugyancsak a Facebookon, hogy lemond a mentelmi jogáról, miután a Legfőbb Ügyészség kezdeményezte annak felfüggesztését. Bejegyzése szerint a nyúlfarknyi hivatalos levélből az derül ki, hogy hivatali visszaéléssel gyanúsítják, azt csak feltételezni tudja, hogy a sukorói ügyben.
Mesterházy Attila, az MSZP elnöke közben azt jelentette be, hogy a párt minden eszközzel támogatni fogja Gyurcsány Ferencet, mert hisznek volt miniszterelnök ártatlanságában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik