Belföld

Éhségsztrájk, tüntetés, Hunvald-per [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Befejezte a 2006. őszi eseményekkel foglalkozó vizsgálatát Balsai István (Fidesz) miniszterelnöki megbízott szakértői munkacsoportja, és a 150 oldalas jelentésüket a napokban átadták Orbán Viktor kormányfőnek – olvasható a keddi Magyar Nemzetben.
Bővebben…

Pokorni ha kell, vitázik Hoffmannal. Az oktatási bizottság fideszes elnöke szerint Magyarország sikere az oktatás sikerén áll vagy bukik, és ez fontosabb, mint egy-egy ember rokonszenve.
Bővebben…

A leghátrányosabb helyzetű térségekben a gyerekek 84 százaléka olyan háztartásban él, ahol egyetlen aktív kereső sincs a családban – írja a Népszabadság.
Bővebben…

A márciusi inflációs adatok alapján nem kizárt, hogy tovább kell emelni a jegybanki alapkamatot – írta a Független Hírügynökségnek az AXA csoport Magyarország stratégiai elemzési igazgatója.
Bővebben…

A tervek szerint a munkavállaló nem megfelelő magatartása is szerepel a kormánytisztviselők, illetve a köztisztviselők jogállásáról szóló törvények módosítási javaslataiban, mint a felmentés alapjául szolgáló indok – tudta meg a Pénzcentrum.hu, amely szerint felmentési jogcím lehet majd a bizalomvesztés is.
Bővebben…

Soron kívül 181 millió forintos visszatérítendő támogatást kap Pest megye Pintér Sándor belügy- és Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter döntése alapján – erősítette meg az MTI információit a megyei önkormányzat sajtófőnöke kedden.
Bővebben…

A lakók érdekében születtek a döntések – ezt mondta a Hunvald-ügy elsőrendű vádlottja, Gál György kedden a Fővárosi Bíróságon (FB), amikor a sok száz milliós ingatlanpanamákkal kapcsolatos vádpontról kérdezték.
Bővebben…

A Jobbik médiapolitikai kabinetfőnöke volt Papp Dániel, akit a minap neveztek ki az MTVA hír- és hírháttér-főszerkesztősége élére. A Daniel Cohn-Bendit sajtótájékoztatóján történteket hamis színben feltüntető híradós tudósítás riporterének életrajzában ez az adat azonban nem szerepel – írta az Index.
Bővebben…

Nem kérnek a megerősített járőrszolgálatból a hajdúhadházi romák – ezt mondta Hortó József, a Roma Egyeztető Fórum elnöke a Független Hírügynökségnek azzal kapcsolatban, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület mintegy 200 embere hétfő este óta megerősített járőrszolgálatot teljesít a településen.
Bővebben…

Kedden körülbelül száz ember vett részt a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete (VPDSZ) által ,,Muslincacsapkodó fináncok akciója” elnevezéssel szervezett figyelemfelkeltő demonstráción. A “muslincacsapkodáshoz” légycsapókat is osztottak a helyszínen.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik