Belföld

Az MSZP kiáll Keller László mellett

A volt közpénzügyi államtitkárt nem lepte meg az ügyészség vádemelési javaslata.

Keller László szerint a bíróságnak elsőként az ügyészség eljárását kell majd minősítenie. A volt államtitkár példátlannak tartja, hogy a mentelmi joga megszűnését követő egy évben a nyomozó szerv a nyomozati iratok megismertetése után nem adott módot a vallomástételre, még csak nem is válaszolt indítványára, amit az ügyészség ellen nyújtott be érintettség, elfogultság miatt.

Keller László biztos abban, hogy a bírósági eljárás ugyanarra az eredményre fog vezetni, mint egykori “”tettestárs” munkatársa” esetén: bűncselekmény híján az ügyészség vádja alóli felmentő ítélet születik. A volt közpénzügyi államtitkár abban is bízik, hogy az ügyészség egyszer azokkal a személyekkel szemben is eljár, akik ingyen vadászatokkal károsították a nemzeti vagyont.

A volt képviselővel egyébként Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke (a képen) konzultált és arról biztosította, hogy küzdelméhez a párt minden támogatást megad. Mesterházy Attila bízik benne, hogy a független magyar ügyészség nem politikai megrendelést teljesít, és nem lesz partner a Fidesz politikai leszámolásához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik