Belföld

A Moszkva térig már jár a 2-es metró

Korábban a Déli pályaudvar mozgólépcsőjének gépházában keletkezett tűz, amelyet azóta eloltottak, jelenleg az állomást szellőztetik.

Korábban autóbuszokkal pótolják a metrót a 2-es vonalon a Déli pályaudvar és a Deák tér között, mert a pályaudvarnál füstöl az áramellátó gépház – közölte a BKV fődiszpécsere pénteken kora délelőtt. Mezei László elmondta, hogy 8 óra 20 perckor keletkezett füst a felszínen lévő áramellátóban.

Kisdi Márk Máté, a fővárosi tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy a mozgólépcső gépházából áramlott ki füst. A tüzet eloltották, jelenleg az állomást szellőztetik. A BKV szakemberei még a tűzoltók kiérkezése előtt kiterelték az embereket a füst által érintett területről, személyi sérülés nem történt.

Mezei László hozzátette: 8 óra 20 perckor a Déli pályaudvarnál eddig ismeretlen okból füst keletkezett a felszínen lévő áramellátóban, ezért egy ideig nem járt a metró a Déli pályaudvar és a Deák tér között. Jelenleg az Örs vezér terétől már a Moszkva térig közlekednek a szerelvények.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik