Belföld

Minden telefon okos szeretne lenni

Talán még sokan emlékszünk az első mobiltelefonok megjelenésére. A szerencsésebbek egy aktatáska méretű dobozzal a kezükben mászkáltak, és közben úgy tudtak telefonálni, hogy nem húztak maguk után semmiféle vezetéket. Akkoriban már ez is nagy szám volt, így nem jelentett gondot az plusz súlyfelesleg, ami a készülékek cipelésével járt.

Az érdeklődés igen nagy volt a telefonok után, így a piac rohamos fejlődése nem volt meglepő, hiszen a mobilvállalatokat arra sarkallotta, hogy az igényeket kiszolgálják, méghozzá minél szélesebb körben.

Minden telefon okos szeretne lenni 1

Megjelentek az egyre apróbb készülékek, amik jóformán azt a célt szolgálták, hogy tudjunk hívást, sms-t kezdeményezni és fogadni. Ez később bővült néhány játékkal, ami nagy felhasználói élményt nem nyújtott, de a magán és az üzleti életben is egyre többen használták a mobilokat. Az embereknek fontos volt, hogy elérjék hozzátartozóikat, az üzleti éltben tevékenykedőknek meg az, hogy az információk minél hamarabb eljusson hozzájuk. Az internet jelenléte még inkább felgyorsította a fejlődést, hiszen mára szinte nincs olyan háztartás, ahol ne lenne net, a munkahelyekről nem is beszélve.

Ezen keresztül intézünk szinte már mindent, ami igencsak átalakította a mobilpiacot. Elengedhetetlen eszköze lett az internet mindennapjainknak, hiszen a túlnyomó többség a munkáját sem tudná elvégezni internet és számítógép nélkül, ezért a telefonok fejlődésében fontos igény volt, hogy mobilabbá tegyük „irodánkat”. Ezek a fogyasztói igények változások sokaságát hozta magával, hiszen a mobilpiacon megjelentek az okostelefonok.

Az okostelefonok tudásával együtt az érdeklődés is nőtt a termékek iránt, hiszen használatuk egy egészen más érzést nyújt. A mobil-szélessáv, az érintőképernyő, a nagy kijelző, az új kommunikációs lehetőségek, a legkülönbözőbb játékok és alkalmazások miatt a kereslet igen hamar elmozdult az okostelefonok irányába. Testre szabhatjuk készülékünk menüjét és bármilyen programot letölthetünk rá, így halmozva az élvezeteket. Kedvünkre internetezhetünk, megnézhetjük leveleinket vagy éppen a legfrissebb híreket. A közösségi protálok is optimalizálva vannak a készülékekre, így akár a nap 24 órájában kapcsolatban maradhatunk ismerőseinkkel.

Hogy kinek mik az elvárásai telefonjával szemben és mennyit böngészi a világhálót az egyénenként változó, ezért a Vodafone lépést tart a bővülő kínálattal, így gyűjteményében a közép árkategóriás okostelefonok mellett a felső árkategóriás készülékeket is megtalálod.

A Vodafone-nál nemcsak készülékedet alakíthatod saját ízlésed szerint, mivel figyelembe véve az előfizetői igényeket, széles tarifaválasztékot kínál, hogy megtaláld a pénztárcádnak megfelelő havidíjat.
Böngéssz, nézelődj és találd meg az igazit a Vodafone honlapján

További információk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik