Belföld

Fidesz: hazudik az MSZP Gulyásról

A Fidesz szerint Török Zsolt, a szocialisták szóvivője hazudott, amikor azt állította, hogy Gulyás Gergely jogtalanul vett fel választókerületi pótlékot.

Az MSZP szóvivője felszólította a fideszes Gulyás Gergelyt, hogy mondjon le minden parlamenti tisztségéről, és fizesse vissza “a közös kasszából jogtalanul elvett több mint hatmillió forintot”, mivel úgy vesz fel havonta 626 ezer forint választókerületi pótlékot, hogy két fővárosi lakással is rendelkezik.

A Fidesz-frakció erre úgy reagált: “Török Zsolt az eddigi színvonaltalan megnyilvánulásait is jócskán alulmúlta. Gulyás Gergelyt – ahogy minden országgyűlési képviselőt – megilleti a képviselői tiszteletdíj, amelynek része a választókerületi pótlék is. Az erről szóló törvénymódosítást Török Zsolt is megszavazta”.

Ugyanakkor azt is megjegyezék, hogy Gulyás Gergely az őt szintén megillető lakhatási támogatást nem veszi fel, ellentétben azokkal a szocialista honatyákkal, akik megyei területi listáról jutottak a parlamentbe, “tulajdonosai fővárosi ingatlanoknak és választókerületi pótlékuk mellett a lakhatási támogatást is zsebre teszik”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik