Belföld

Sokan mennek maradni – beindult a nyugdíjroham

Már egy hangosbeszélőn irányítják a tömeget.

A Portfolio.hu szerint a Nyugdíjbiztosítási FőIgazgatóság tegnapi közleménye dacára ma a Fiumei úti irodánál ismét az utcára szorultak a nyilatkozni kívánó pénztártagok, a tömeg pedig egyre csak nő. Hihetetlen gyorsasággal fogynak a sorszámok. Egy pénztártag szerint a biztonsági őr hangos bemondóval irányítja az embereket.

Az elmúlt napokban érezhetően megemelkedett a maradók száma, már csak három munkanap van hátra, vélhetően ezért ekkora a tolongás. Az ügyfélszolgálatok a napi 1000-2000-es számra még fel vannak készülve országosan. A következő napokban a helyzet csak súlyosbodhat.

Az LMP már tegnap jelezte, hogy a hidegben utcán kígyózó sorok, tumultuózus jelenetek és hosszú álldogálás várt azokra, akik a Közép-magyarországi Nyugdíjbiztosító Igazgatóság Fiumei úti székházánál akartak nyilatkozni a maradásról.

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság tegnap azt közölte, hogy nem kaptak panaszt arról, hogy az ország bármely igazgatóságán vagy a budapesti ügyfélszolgálatokon hosszú sorok állnának.

AJÁNLOTT LINK:

Totális káosz a fővárosban – Pénztártagok rekedtek az utcán (Portfolio.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik