Belföld

Ha egy napra kölcsönkapna 12 000 embert, tudná mire használni?

A kérdésfelvetés nem légből kapott. Ma az internet lehetővé teszi, hogy adott feladatra akár pár perc alatt komplett hadsereget toborozzunk. Így pl. egy sok órás hanganyag legépelése percek alatt elvégezhető, ha azon egyszerre több száz leíró dolgozik.

Ha több ezer kérdőív, scannelt oldal begépelése a feladat, szintén drámai gyorsaság érhető el, ha azt egy arra alkalmas, több száz fős munkaközösség dolgozza fel. A tömeges telefonos adategyeztetés is leggyorsabban és legolcsóbban erre specializált internetes távmunkaközösség segítségével oldható meg akik a megadott insturkciók szerint egyszerre sok munkatárssal dolgoznak ugyanazon a címlistán. Ugyanakkor a megbízónak nem kell foglalkoznia új alkalmazottak felvételével, menedzselésével. Egyszerűen feltölti a feladatot egy ilyen távmunka közösségbe, akik szorgos hangyamunkával pillanatok alatt feldolgozzák, felhívják, legépelik az eléjük tett címlistát, adatbázist. Amerikában az internetes távmunka használata hétköznapi eszköz, a legtöbb tömegfeladat indiai távmunkaközösségeknél landol.

A legelső és legnyagobb hazai, internetes távmunka portál, a több mint 12 000 munkatársból álló otthonrol.hu. Az otthonrol.hu munkaközössége főleg dolgozni akaró gyesen, gyeden lévő kismamákból, jelenleg munkanélküli adminisztrátorokból és mozgáskorlátozottsággal élő, ugyanakkor teljes értékű munkabírással és lelkesedéssel biró munkavállalókból áll. A portál 4 típusú tömegfeladatra kínál nagyon gyors és olcsó megoldást:

  • Hanganyag legépelése
  • Kérdőívek, dokumentumok legépelése
  • Adatbázis építés, rendezés, validálás
  • Tömeges telefonos kérdőívezés

Magyarországon sajnos sok távmunkaoldal alakult kifejezetten a rászoruló munkavállalók kizsigerelésére. Ezek többnyire előzetes regisztrációs díjat kérnek a késöbbi – soha be nem következő – munkaközvetítésért cserébe. Az otthonrol.hu hitelessége azon is tetten érhető, hogy már a regisztrációkor közlik, hogy munkavállalóiktól soha, semmilyen jogcímen nem kérnek semmilyen díjat.

Sok sikert és sok megbízást kívánunk nekik!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik