Belföld

Elindult az egyetlen korlátlan cégminősítő szolgáltatás Magyarországon – Ellenőrizze partnereit most ingyen!

A PartnerControll.hu céginformáció szolgáltató elindította Magyarországon egyedülálló cégminősítő rendszerét. A minősítés különlegessége, hogy objektív formában kíván iránymutatást adni a cégek kockázatosságára vonatkozóan, és mindezt korlátlan számban lekérdezhető vállalkozásra teszi. A partnerellenőrzésen túl minden cég megnézheti ingyenesen, hogy milyen minősítést kapott, valamint üzleti partnerei milyen információkat látnak róla.

Az új szolgáltatás üzleti jelzőlámpaként egyszerű, érthető és logikus minősítést ad a magyar gazdálkodó szervezetekről. Egy közlekedési lámpa szimbólum segítségével tájékozódhatnak az érdeklődők arról, hogy a megvizsgált cég kockázatosnak, óvatosan kezelendőnek, vagy rendben levőnek találtatik a PartnerControll.hu minősítése alapján. A minősítés két fontos tényezőn alapszik: a pénzügyi helyzeten és a rendelkezésre álló működést befolyásoló és a működést nem befolyásoló negatív információkon, azaz többek között APEH információkon, bírósági határozatokon, munkaügyi bírságokon. A rendszer naponta frissül új információkkal, és a korlátlanul lekérdezhető cégek száma miatt megteremti azt a lehetőséget, hogy a felhasználók minden üzleti kapcsolat kialakítása előtt naprakész források alapján tájékozódhassanak meglévő vevőik, szállítóik és potenciális partnereik kockázatosságáról.

Elindult az egyetlen korlátlan cégminősítő szolgáltatás Magyarországon – Ellenőrizze partnereit most ingyen! 1A minősítésünk természetesen nem helyettesítheti a személyes tapasztalatokat és szaktudást, azonban objektív eszközként segít időt és energiát spórolni az üzleti, pénzügyi döntéshozatalban. Az eszköz már kis, közepes, sőt mikrovállalatok számára is egyszerűen elérhető. Ráadásul most regisztráció után 3 napig teljesen ingyenesen használhatják az érdeklődők és korlátlan mennyiségű cég adatait és minősítését nézhetik meg a www.partnercontroll.hu oldalon. A cégminősítő rendszer a továbbiakban is olyan áron elérhető, ami a kis és középvállalatok számára is megfizethető.

Az üzleti jelzőlámpaként funkcionáló, összesített minősítésen túl, ahol a piros szín jelenti a kockázatos, a sárga az óvatosan kezelendő és a zöld a rendben lévő kategóriát, a pénzügyi adatok minősítésről és a negatív eseményekről is egy kattintással tájékozódhatnak az érdeklődők. Az éves beszámolók alapján elkészülő pénzügyi teljesítményt a rendszer ötfokozatú skálán „A”-tól „E”-ig osztályozza, ahol az „A” jelenti a legmegbízhatóbb pénzügyi helyzetet. A pénzügyi teljesítményt jelző betűk megmutatják, hogy egy adott gazdálkodó szervezet pénzügyi mutatói tekintetében hogyan teljesít a többi hasonló tevékenységű, méretű és besorolású gazdálkodó szervezethez képest. Azon cégeket, akik nem adtak le pénzügyi beszámolót kihúzással jelzi, ez esetben alapos körültekintést igényel a céggel való üzletkötés, mivel a pénzügyi információ hiánya akár rossz teljesítményre is utalhat. A vállalatok életében előforduló negatív eseményeket is jelzi a partnercontroll.hu. Három csillag jelenti, hogy adott vállalatnál nem regisztráltak negatív eseményt. Két csillag a jelzése, ha működést nem befolyásoló negatív esemény történt a cégnél. Ide tartozik többek között például az APEH tartozás és bíráság, munkaügyi bírság vagy valamilyen bírósági határozat. Egy csillag a jelzése annak, ha valamilyen működést befolyásoló negatív esemény történt a cégnél, például végelszámolás vagy felszámolás.

Ma Magyarországon egy átlagos cég árbevételének legalább 3%-át teszi kockára, amikor vevőire nem figyel kellőképpen. A tapasztalatok azt mutatják, hogy megfelelő körültekintéssel a nemfizetési veszteségeknek 80-90%-a kiszűrhető. A partnerconroll.hu minősítése abban kíván segíteni, hogy már kisvállalati szinten elérhetőek legyenek a pénzügyi döntéshozatalhoz szükséges információk, így a cégek egyszerűen is gyorsan meg tudják állapítani üzleti partnerük kockázatosságát. Az új és egyedülálló korlátlan partnerminősítő rendszer célja, hogy hozzásegítse a kisvállalatokat ahhoz, hogy a növekedés és a stabilitás útjára lépjenek. A minősítések mellett számtalan céginformáció, pénzügyi adat, letölthető mérleg, kapcsolódó vállalkozások is elérhetők a Partnercontroll.hu-n, így a minősítés hátterét képező riportokban található számtalan információ révén a jelzőlámpa mögé is nézhetnek az érdeklődők.

Kattintson a http://www.partnercontroll.hu/teszt oldalon az ingyenes tesztjelszó igénylő gombra, és regisztráció utána máris ingyen használhatja Magyarország egyetlen korlátlan cégminősítő rendszerét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik