Belföld

Haladékot kapott Balla Irma fia

Január 25-ére napolták el Balla Irma fiának tárgyalását, akit anyja megölésével vádol a bíróság, ugyanis S. Sándor ügyvédje, Magyar György a tárgyaláson kérte a 2007-ben meggyilkolt Fideszes képviselő mobiltelefonjának részletes cellainformációit - tudta meg több portál.

A bíróság 20 perc tanácskozás után úgy döntött, 2011. január 25-ére elnapolja a tárgyalást és akkor hírközlési, informatikai szakértőket és tanúkat is meghallgat. Ugyanakkor elutasították az ügyvéd kérését, hogy védencét helyezzék szabadlábra.

Magyar György, aki megszólalt a tárgyalás után, mindezt azzal kommentálta: helyesli a bíróság döntését és továbbra is az a védelem álláspontja, hogy nem a fia ölte meg az anyját.
KÉPGALÉRIA

KÉPGALÉRIA

Mint ismeretes, Balla Irma volt önkormányzati képviselőt 2007. április 6-án gyilkolták meg brutális kegyetlenséggel. A bűncsekeménnyel 32 éves fiát, S. Sándort vádolják, őt idén májusban elsőfokon már bűnösnek találta a Hajdú-Bihar Megyei

Bíróság különös kegyetlenséggel ekövetett emberölésben, amiért nem jogerősen 12 év fegyházbünztetésre ítélték, és elrendelték ismételt előzetes letartóztatását. A férfi azt megelzően egy évig szabadlábon véddekezhetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik