Belföld

Tarlós: befejezzük az átláthatatlan privatizációt

Az átláthatatlan, a fővárosnak előnytelen privatizáció befejezését és a közszolgáltató cégek szoros felügyeletét ígérte többi között a Fidesz szombati kampányzáró rendezvényén Tarlós István.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje Budapesten, a Városházánál összegyűlt tömeg előtt úgy fogalmazott, képtelenség, hogy a várost minden elemében kiárusítják, beleértve a stratégiai fontosságú cégeket is. “Ennek a folyamatnak radikálisan véget fogunk vetni” – jelentette ki, hozzátéve, hogy felül akarják vizsgálni a már megkötött privatizációs szerződéseket, amelyekkel a város legjobban prosperáló, stratégiai cégeit eladták.

“Meg fogjuk szüntetni azt az áldatlan állapotot, hogy a közszolgáltató cégektől ömlik ki a pénz ellenőrizetlenül és átláthatatlanul” – folytatta. Közölte: a közszolgáltató cégeket szoros felügyelet alá vonják majd. “A felügyeletet olyan, minden gyanú felett álló emberek fogják garantálni”, mint Fodor István, aki Sólyom László volt köztársasági elnök korrupcióellenes csomagját készítette, vagy Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék volt elnöke – fejtette ki Tarlós István.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik