Belföld

Választási tipp: merne-e fogadni Terry Blackre?

Az egyik iroda szerint a Barátok közt Misije lesz a befutó a celebjelöltek versenyében. Tarlós ellenfeleit leírták.

Melyik híresség kapja a legtöbb szavazatot a választáson? Akár erre is feltehetik pénzüket a játékosok az egyik internetes fogadóirodánál.

Itt a legnagyobb esélyt Halász Gábornak, a Barátok közt Misijének, Kiskutas egyik polgármesterjelöltjének jósolják. Mellette Dömsödi Gáborra, a NévshowR műsorvezetőjére, Pásztó polgármesterjelöltjére, Janicsák Istvánra, a Z’zi labor énekesére, Zugló polgármesterjelöltjére, és Rácz Károlyra, azaz Terry Blackre, tököli képviselőjelöltre tehetnek meg tétet. Halász győzelmére jelenleg az összeg 1,28-szorosát, míg Dömsödiére több mint 6-szorosát fizetnék ki a voksolást követően.

Persze nemcsak a celebekkel tehetik próbára szerencséjüket az internetezők: a főpolgármester-jelöltek választására is fogadhatnak a játékos kedvűek. Érdekesség, hogy Tarlós Istvánt a verseny toronymagas esélyesének tartják, így kizárólag a megszerzett előnyére lehet pénzt tenni. Ellenfeleit gyakorlatilag leírták: a megtett tét nyolcszorosát nyerheti, aki rájuk tippel.

Olyan pikáns kérdésekkel is találkozhatnak a játékosok, mint például: lesz-e KDNP-s jelölt, aki megveri körzetében fideszes ellenlábasát vagy, hány fővárosi kerületben előzi meg LMP-s jelölt az MSZP-st?

A legkisebb szorzót (1,01-et) a Fidesz-KDNP csaták fideszes győzelmeire, Gémesi György gödöllői felülkerekedésére, Staudt Gábor Jávor Benedekkel szembeni több szavazatára, és a fővárosi nem fideszes polgármesterjelöltek befutójára adták. A legnagyobb odds-ot (40-szereset) a kaposvári polgármester-választáson győztes jelölt tarolása kapta az fogadóirodától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik