Belföld

Az MSZP látni sem akarja az egykulcsos adót

Az MSZP nemmel szavaz majd. A pártelnök szerint a javaslat "kisemberellenes".

A Fidesz egykulcsos adórendszere kisemberellenes, a magas keresetűeket felülpozícionálja – jelentette ki a köztévé reggeli műsorában az MSZP elnöke. Mesterházy Attila arra a felvetésre, hogy az MSZP az önkormányzati választásokon induló jelöltjeinek plakátjain alig látszik a pártlogó, azt mondta: immár 50 centiméteres betűkkel tüntetik fel az MSZP nevét a plakátokon.

A pártelnök hozzátette: egyébként a jelöltekre bízták az arculatot. Szerinte egyébként Rogán Antal belvárosi polgármester plakátján sem hangsúlyozott, hogy a Fidesz jelöltjét ábrázolja. Mesterházy
kabalaként hordja azt a piros csuklópántot, amely az Obama-kampány része volt. A rajta lévő feliratot, Yes, we can, (Igen, meglehet csinálni) minden reggel elolvassa – vallotta be a politikus.

Érdekesnek nevezte, hogy a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap egy nappal korábban tudta, mit tartalmaz a Molnár Gyulának címzett ügyészségi levél, mint maga a szocialista politikus. Mint mondta, biztosan nem az ügyészségről szivárgott ki az információ, ezek az újságok a jövőbe látnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik