Belföld

Itt a váci polgármester “őszödi beszéde”?

Újabb hangfelvétel került nyilvánosságra.

Bóth János, Vác MSZP-s polgármestere a hangfelvétel szerint azt mondta, “váci bérlakásépítésre 20-25 cigány családon kívül nincs is igény”, miközben a valóságban 80-100 váci család pályázik rá – írja a Magyar Nemzet Online.

A városvezetőnek tulajdonított mondatok szerint azokról a nyugdíjasokról, akik nem kedvelték Gyurcsányt, a polgármester úgy vélekedik, hogy „a jó édes anyátokat, ha nem akartok vagy nem szeretitek Gyurcsányt, küldjétek vissza a 13. havit”. A választási kampányok természetéről úgy fogalmaz, “a háborúban nem működnek a törvények, a kampány az nem háború, csak háborús jellegű”.

Az internetre fölkerült videó szerint az egyik váci általános iskolába csak egyetlen igazgatójelölt, egy szocialista önkormányzati képviselő volt, miután a többi jelentkezőt a polgármester “elhajtotta”.

A Magyar Nemzet Online-nak a váci városháza titkárságán azt mondták, hogy bárki össze tud vágni egy ilyen mocskolódó anyagot, ezért nem kívánnak vele foglalkozni. A polgármestert még nem érték el.

A Fidesz közleményében úgy fogalmaz: jól látszik, hogy a szocialisták csak titkos beszélgetéseken képesek igazat mondani, a nyilvánosság előtt szinte mindig hazudnak.

AJÁNLOTT LINK:

„A jó édes anyátokat, ha nem szeretitek Gyurcsányt, küldjétek vissza a 13. havit” + Videók (Magyar Nemzet Online)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik