Belföld

Internetes tévét indít az LMP

A választások előtt indított online videós fogadóórát rendszeresítve a Lehet Más a Politika elindítja az LMP TV-t.

A párt közlése szerint az élőben követhető műsorban a párt politikusai, szakértői és jelöltjei válaszolnak az érdeklődők kérdéseire, de az adások utólag is elérhetők lesznek.

A párt felhívja a figyelmet, hogy az LMP TV első adása kedden 15.00 órakor egy online sajtótájékoztatóval indul, majd bő egy órán keresztül Jávor Benedek főpolgármester-jelöltet kérdezhetik a választók. Ezt követően Hanzély Ákost, az LMP budapesti listájának 4. helyén szereplő jelöltjét, majd Simon Gergelyt a lista 5. helyezettjét, Kaufer Virág országgyűlési képviselőt, szigetszentmiklósi polgármesterjelöltet, és Cake Olivio VI. kerületi polgármesterjelöltet kérdezhetik. A beszélgetéseket házigazdaként Tordai Bence és Csiba Katalin választmányi szóvivők moderálják.

Kitérnek arra is, hogy az LMP TV vendégei az önkormányzati kampány hátralévő időszakában minden este 18.00 és 20.00 óra között várják a választók kérdéseit, a választásokat követően pedig a parlamenti frakció munkájáról érdeklődhetnek a nézők. Szavaik szerint ugyanis “az ökopárt nem az emberek helyett, hanem velük együtt akar politikát csinálni” és szükségük van mindenki tudására, véleményére illetve hisznek az aktív és folyamatos párbeszédben, mert “ez tartja féken és ébren a politikát”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik