Belföld

Gyurcsány hívei a hírTV stábjára támadtak

A helyi szocialista polgármesterjelölt bocsánatot kért.

Gyurcsány Ferenc tegnap esti kőbányai lakossági fórumán a résztvevők rátámadtak a hírTV stábjára. A volt kormányfő a helyi MSZP meghívására érkezett a kőbányai szabadidőközpontba előadást tartani. A szocialista politikust tapssal fogadta több száz fős – főleg nyugdíjas – közönsége. A Hír Televíziót viszont nem engedték be a terembe.

Az egyik helyi szocialista képviselőjelölt, Varga Mónika arra hivatkozva utasította ki a stábot, hogy az esemény nem sajtónyilvános, csak az ATV forgathat. A stáb végül csak az előtérből hallgathatta, amint a volt miniszterelnök arról beszél, hogy “nem lesz még egy olyan korszakalkotó, aki hatalmát a mi szabadságunk megvonására fogja építeni”.

A hívek még Gyurcsány Ferenc távozásakor sem hagyták, hogy a Hír Televízió felvételeket készítsen róla. Tettlegességig fajuló fellépésüket a volt miniszterelnök sem nézte jó szemmel. A helyi szocialista polgármesterjelölt végül elnézést kért a Hír Televízió stábját ért támadás miatt. A felvétel itt látható!

Minderről a szocialisták kőbányai polgármester-jelöltjének kampányrendezvényére beengedett ATV egy szót sem ejt, bár beszámolójában azt maga is kiemeli, hogy “rengeteg szimpatizáns várta Kőbányán Gyurcsány Ferencet” és volt kormányfőt a zsúfolásig megtelt teremben percekig tartó tapssal fogadták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik