Belföld

Fideszes bojkott a Délmagyarország ellen

A szegedi Fidesz szerint a lap szándékosan manipulálja a párttal és jelöltjeivel kapcsolatos információkat.

Részrehajló kampányújság lett a Délmagyarország napilapból és a delmagyar.hu internetes portálból, ezért a szegedi Fidesz nem hívja meg rendezvényeire sem az újság, sem pedig az online médium munkatársait.

A Fidesz Csongrád megyei kampányfőnöke szerint a tények elferdítése, témák elhallgatása, és kampányszerű szerkesztési elvei miatt döntött a Fidesz szegedi kampánycsapata arról, hogy nem hívják meg a két médiumot semmilyen kampányrendezvényre.

A szegedi fideszesek úgy vélik: a Délmagyarország és a delmagyar.hu szándékosan manipulálja a párttal, a Fidesz polgármester-jelöltjével és egyéni jelöltjeivel kapcsolatos információkat.

Értetlenül állunk a döntés előtt. A 100 éves Délmagyarország története során mindig a legfontosabbnak tartotta a pontos, hiteles, pártatlan tájékoztatást, az olvasó tiszteletét’ – áll a szerkesztőség közleményében. Mint írják: tudomásul veszik, hogy nem hívják meg őket a párt által szervezett szegedi rendezvényekre – de hírügynökségi és egyéb forrásokat felhasználva beszámolnak azokról – írja Délmagyarország a közleményében.

Ajánlott cikk:
Fideszes bojkott a Délmagyarország ellen (szegedkurir.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik