Belföld

Cáfolnak és feljelentést tesznek a szombathelyi fideszesek

Szerintük a kampányra időzített és megrendezett akcióról van szó.
Kapcsolódó cikkek

Cáfol és feljelentést tesz a Fidesz két szombathelyi önkormányzati képviselője annak kapcsán, hogy közlésük szerint megrendezett hangfelvétellel próbálták hírbe hozni őket. Minden alapot nélkülöznek a Népszava “Tíz százalék jatt a Fidesznek” című cikkének állításai – tudatták.

Marton Zsolt és Szakály Gábor közleménye szerint a választási kampányra időzített lejárató akcióról van szó. Hozzáteszik, az írás szerzője, Németh Gábor az MSZP ifjúsági szervezetének tisztségviselője, “a jobboldali politikusok lejáratására létrehozott Egyenlítő TV riportere”.

A cikkben hírbe hozott Savaria Rehab Team Kft. vezetői a két politikust arról tájékoztatták, hogy a hangfelvételen hallható hölgy nem a dolgozójuk. “Miután a felvételen hallható cselekmények és a megrendezett hangfelvétel készítésének körülményei több bűncselekmény gyanúját is felvetik” ezért feljelentést tesznek.

Múlt héten Szakály Gábor önkormányzati képviselő zsarolás miatt feljelentést tett a Szombathelyi Rendőrkapitányságon, miután egy férfi azzal hívta fel, hogy kétmillió forintot fizessen neki egy olyan hangfelvételért, amelyen az ő és Marton Zsolt neve is elhangzik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik