Belföld

Tarlós 400 milliárdos fővárosi adósságról tud

Rendszerelvű gondolkodást, biztonságot és társadalmi összefogást szeretne.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje az Új Társadalom Szalon estjének vendégeként arról beszélt: a főváros pénzügyi és gazdasági helyzete rosszabb, mint amit a jelenlegi, kudarcot vallott vezetés mond, a város adósságállománya a BKV-éval együtt megközelíti a 400 milliárd forintot is.

Tarlós István azt mondta: a Fidesz budapesti programja a működési biztonságról, a védelem jogáról, az egészségügyi-szociális egyensúlyról és életszerű fejlesztésekről szól. „A szocialisták és a még megmaradt álliberális követőik megfáradtak, kiégtek. Ezt Budapesten minden pártatlan minősítőnek látnia kell. Programjaik zömében kudarcot vallottak. 15-20 év alatt az élet, a gyakorlat nem igazolta, felülírta őket. Ma már inkább csak megúszni akarnak” – tette hozzá.

“Mi hiszünk a sikerben. Van programunk, változtatni akarunk. Ők ügyetlenül magyarázzák a bizonyítványt, ígérgetik, amit eddig is csak ígérgettek. Mi pedig bizonyítani szeretnénk. Bizonyítani és reményt adni. Erről szól a programunk” – mondta a Fidesz–KDNP-s főpolgármester-jelölt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik