Belföld

Kétfarkú Kutya: Ha nyerünk, mindenki lesz egy kicsit polgármester

Kovács Gergely abban az esetben, ha megnyeri a választást Szegeden felosztja a szegediek közt a négy évet.

Örök élet, ingyen sör és adócsökkentés – a Magyar Kétfarkú Kutya Párt ezt ígéri választási programjában. Az MKKP vezetője, Kovács Gergely Szegeden elindul a polgármesteri címért.

Kovács Gergely – abban az esetben, ha megnyeri a választást Szegeden – felosztja a szegediek közt a négy évet. Szerinte ez lenne a legdemokratikusabb, így mindenkire jutna pár perc. Persze – tette hozzá – az rosszul járna, aki mondjuk éjjel 4:30-tól 4:36-ig lenne polgármester – mondta el a SzegedKurírnak.

A pártelnök úgy nyilatkozott, hogy mintegy ötven segítővel kampányol a városban. Arra a kérdésre, hogy kivel lépnének koalícióra, úgy válaszolt: a programjukat összevetve a többi pártéval nyilvánvaló, hogy milyen hatalmas távolság van köztünk. Ráadásul ez az együttműködésnek is természetes gátját szabja. “Az adócsökkentési terveinkkel még csak csak azonosulni tudnának, de sem az örök élet, sem az ingyen sör bevezetésével kapcsolatban nem találtam semmit a programjukban, mi pedig ezekből semmiképp sem engedhetünk” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik