Belföld

Tűzijáték: a biztonság az első

Iván Imre Krisztián
Iván Imre Krisztián

2010. 07. 22. 19:38

A korábbinál szerényebb költségek mellett ünneplünk augusztus 20-án.
Korábban a témában:

A szervezők az augusztus 20-i rendezvényeknél a biztonságot tekintik elsődleges szempontnak – áll a szervezéssel megbízott Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Kormányzati Kommunikációs Államtitkárság csütörtöki közleményében. Azt is hangsúlyozzák, határozott szándékuk, hogy az augusztus 20-i rendezvényeket a korábbinál szerényebb költségek mellett, az árvízkárosultak javára történő összefogás jegyében rendezze meg, tekintettel a 200 milliárd forintot elérő árvízkárokra.

A közlemény kitér arra, hogy a már elfogadott Kopula ’96 Kft. felajánlásán túl a minisztérium számos más felajánlást is kapott magánszemélyektől és cégektől. Az államtitkárság hangsúlyozza: ezen felajánlásokat a minisztérium szakemberei minden esetben megvizsgálják, értékelik, és amennyiben azok szakmailag és jogilag is minden tekintetben megfelelnek, beillesztik a rendezvény lebonyolításába, így ugyanis jelentős költségek takaríthatóak meg az árvízkárosultak javára.

Az államtitkárság felhívja a figyelmet arra, hogy eddig semmilyen szerződést nem kötött és nem is áll szándékában kötni azokra a feladatokra, amelyeket a minisztérium maga is el tud végezni, példaként említve az ünnepség kommunikációját.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Az ember, aki legyűrte a NAV-ot és a NER-t

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.