Belföld

Kulcsár Attila: nem csaltam és nem sikkasztottam

Az exbróker csütörtöki tárgyalásán közölte: nem ártatlan, de nem követte el ezeket a súlyos bűncselekményeket,

Kulcsár Attila szerint sem csalást, sem sikkasztást nem követett el, a K&H ügyet nem derítették fel és az eljárás hemzseg a hiányosságoktól és a hibáktól. A sikkasztásért első fokon 8 évre ítélt exbróker csütörtökön a Fővárosi Ítélőtábla fellebbviteli tárgyalásán közölte, nem ártatlan, de azokat a súlyos bűncselekményeket, amelyekért elítélték, nem követte el.

Sódor István fellebbviteli főügyész szerint a bróker-ügy tisztázásához megismételt eljárásra van szükség. A perben várhatóan május 27-én hirdet határozatot Lassó Gábor büntetőtanácsa.

Kulcsár Attila a csütörtöki tárgyaláson azt mondta, akár több száz oldalt is lehetne írni az ügy jogi hiányosságairól és hibáiról. Állította: nem követett el sikkasztást, mert nem bízták rá a pénzt és technikailag sem férhetett hozzá az ügyfelek pénzéhez. Az exbróker azt is hozzátette: külön elszámolási baráti kapcsolatban állt ügyfelei jelentős részével, tehát nem érti, hogyan merülhetett fel a csalás vádja. Kulcsár Attila kijelentette: határozott véleménye, hogy az ügyet nem derítették fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik